.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024

Αμυγδαλωτά πάστας

 

Υλικά :

 

300 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα

1 κιλό ζάχαρη

Λίγο ανθόνερο

Λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

 

Εκτέλεση :

 

Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα . Μέσα σε ένα γουδί ρίχνουμε
τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα λιώνουμε. Παίρνουμε
το μείγμα και το ραντίζουμε με ανθόνερο. Πλάθουμε
μικρά κομμάτια σε σχήμα αχλαδιού και τα πασπαλίζουμε
με ζάχαρη άχνη.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση