.nemonn{position:absolute;top:-9999px}
Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024

Καρυώτικο (Μελιτζανοσαλάτα)

 

Υλικά :

 

500 γρ. μελιτζάνες

1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο

Λίγη γλιστρίδα ψιλοκομμένη

100 γρ. κάππαρη ψιλοκομμένη

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

200 γρ. σαρδέλες παστές

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο αλάτι

Λίγο ξύδι

 

Εκτέλεση :

 

Ψήνουμε τις μελιτζάνες στο φούρνο, τις ξεφλουδίζουμε
τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μπόλ.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, τη γλιστρίδα και την
κάππαρη. Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, τις κόβουμε σε μικρά
κομμάτια και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε
λίγο λάδι, αλάτι και ξύδι.
Τέλος ανακατεύουμε τις σαρδέλες
με τις μελιτζάνες.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαφήμιση

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Διαφήμιση