Ρίχνουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και ανίγουμε μια μικρή λακούβα. Βάζουμε εκεί τη μαγιά με λίγο αλάτι και ρίχνουμε ζεστό νερό. Μετά δουλεύουμε τη ζύμη, προσθέτοντας λίγο νερό αν χρειαστεί μέχρι να γίνει η ζύμη σφιχτή και μαλακή. Στη συνέχεια, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει. Στο μεταξύ, έχουμε βάλει στη φωτιά ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν κάψει καλά, ρίχνουμε μέσα την πίτα, την οποία τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά. Στην Εύβοια συνηθίζεται να γεμίζουν την τηγανόπιτα με τριμμένη φέτα.